ORTO i MEDI centar d.o.o.

Zašto trebamo umjeravati tlakomjer? Da li znate da je potrebno jednom godišnje ili jednom u 2 godine umjeravati tlakomjer? Pravilne vrijednosti su bitne, a više o baždarenju tlakomjera pročitajte u nastavku.

O važnosti mjerenja krvnog tlaka, već smo pisali. Više pročitajte ovdje.

Vodič za kupnju tlakomjera - tlakomjer na nadlakticu ili zapešće, pročitajte ovdje.

Što je umjeravanje ili baždarenje tlakomjera? Kada je potrebno umjeravanje ili baždarenje tlakomjera?

Umjeravanje tlakomjera vrši se jednom godišnje ili jednom u dvije godine. Pravilne vrijednosti tlakomjera bitne su onima koji održavaju svoje zdravlje te im tlakomjer kao takav mora pokazati prave vrijednosti. Ono što je bitno - prilikom kupnje, tlakomjer je umjeren.

Gdje se umjeravaju ili baždare tlakomjeri?

Umjeravanje ili baždarenje radi se u ovlaštenim servisima Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo.

Zašto je važno umjeravati tlakomjere?

Zato što se sa učestalim mjerenjem mogu malo poremetiti mehanizmi u tlakomjeru i ako će vrijednosti tlaka biti pogrešne, korisnik neće koristiti dobru terapiju.

Iskustvo nas u ORTO i MEDI centru - mnogi korisnici ne znaju da se tlakomjer treba umjeravati/baždariti...
 
Na stanici zdravlja u ORTO i MEDI centru možete provjeriti na našem umjerenom tlakomjeru, da li Vaš dobro mjeri, ako ne, "brzo do servisa"! Mnogi korisnici ne znaju da samo trebaju umjeriti tlakomjer, pa eto, nadamo se da smo Vam pomogli.
 
 
 

Više o tlakomjerima u našoj ponudi pogledajte ovdje

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite dolaskom u našu specijaliziranu prodavaonicu u Grižanskoj 6 u Zagrebu, ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 01/2911 366.

Savjete tima pratite ovdje.