ORTO i MEDI centar d.o.o.

 • Od osnivanja 2003. godine poduzeće ORTO i MEDI CENTAR d.o.o. , zahvaljujući svojim stručnim i motiviranim djelatnicima te individualnom pristupu svakom korisniku, profiliralo se kao respektabilno poduzeće za prodaju ortopedskih pomagala i medicinskih proizvoda.

  Tijekom 18 godina rada, poduzeće Orto i Medi centar d.o.o. pokazalo se iznimno uspješnim u prodaji, pri čemu naglasak leži na ortopedskim pomagalima i medicinskim proizvodima.

  Specijalizirana prodavaonica smještena je u Grižanskoj ulici 6, u Zagrebu, gdje u širokom prodajnom programu možete pronaći najkvalitetnije zdravstvene proizvode, te se savjetovati sa našim stručnim osobljem.

  Orto i Medi centar d.o.o. kao ugovorni partner i isporučitelj pomagala Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, osigurava opskrbu ortopedskim i drugim skupinama pomagala i to ortopedsko-rehabilitacijskog programa, antidekutabilnih pomagala, pomagala za kontrolu dijabetesa, pomagala za inkontinenciju, obloga za rane, grudnjaka i prsnih proteza i drugih pomagala dostupnih prema pravilniku o ortopedskim i drugim pomagalima.

  Asortiman

  Kao distributer tvrtke Gibaud, iz naše ponude izdvajamo širok asortiman ortoza i steznika, koji štite i pružaju potporu mišićno-koštanom sustavu. U našoj specijaliziranoj prodavaonici, stručno osobolje može Vam pomoći odabrati i namjestiti odgovarajuću ortozu i steznik, prema Vašim individualnim potrebama. Pomagala izdajemo na doznaku HZZO-a te Vam možemo pomoći oko konzultacija s Vašim liječnikom, pri čemu ništa ne može zamijeniti liječnički pregled te samo liječnik može dijagnosticirati uzrok bolesti te Vam dati preporuku, savjet i dijagnozu.

  Iz naše ponude izdvajamo i proizvode za inkontinenciju koji omogućuju kompletno zbrinjavanje tegoba s kontrolom mokraćnog sustava te stolice. U ponudi možete pronaći pelene i uloške za odrasle te vodonepropusne upijajuće gaćice, a pomagala je moguće izdati na doznaku HZZO-a.

  Što se tiče asortimana pomagala za hod, što uključuje štake, štapove, hodalice i rolatore, proizvodi se ističu kvalitetom i pristupačnom cijenom, a omogućuju korisnicima veću mobilnost te olakšavanje svakodnevnih aktivnosti. Od dana kad smo naučili hodati, više ne razmišljamo o toj automatskoj kretnji dok smo zdravi, a ona zapravo predstavlja izuzetno složenu aktivnost. Kada dođe do oštećenja funkcija zgloba zbog bilo kojeg uzroka potrebno ga je poštedjeti izvođenja njegovih uobičajenih pokreta, na način da se težina tijela prenese na pomagalo za hod.

  Ujedno, pri zbrinjavanju slabo pokretnih i nepokretnih osoba izuzetno je bitno imati toaletna kolica i stolce, toaletna povišenja, kupaonska pomagala, pa u okviru našeg poslovanja opremamo i domove starijih te osoba s invaliditetom.

  Kompresivna terapija kao „zlatni standard“ indicirana je u svim stadijima kronične venske bolesti (KVB) i limfedema. Kompresivnom terapijom izvodi se vanjski pritisak kompresivnim pomagalom na određeni dio tijela, s namjerom povećanja venskog ili limfnog protoka te smanjenja edema tkiva. Počinje jednostavnim i djelotvornim mehaničkim principom; postavljanjem elastične čarape na nogu. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman preventivnih i kompresivnih pomagala, koja je moguće izdati na doznaku HZZO-a.

  U našoj redovnoj ponudi, a s obzirom na globalnu pandemiju uzrokovanu Corona virusom, našu ponudu proširili smo proizvodima za dezinfekciju i zaštitu prostora i osoba. Nudimo samo proizvode provjerenih proizvođača i dobavljača.

  Jamstvo kvalitete

  Zahvaljujući znanju, kvaliteti i motivaciji stručnog tima Orto i Medi centra formirali smo jedinstveno jamstvo kvalitete koje čine tri temelja našeg poduzeća:

  1. Savjetovanje - Kvalitetno školovanje, kao i konstantna edukacija svih zaposlenika, garantiraju Vam točan savjet i pogled iz stručnog kuta na Vaše pitanje ili problem. U Orto i Medi centru Vam se zbog toga neće dogoditi da kupite određeni proizvod ili pomagalo koje Vam ne trebaju ili koji nisu prikladno rješenje za Vaše individualne potrebe.

  Za sva Vaša pitanja ili nedoumice stojimo Vam na raspolaganju te nam se slobodno obratite na broj 01/2911 366 ili putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.! Više o stručnom timu pogledajte ovdje.

  2. Širina asortimana - Naš svakodnevni kontakt s dobavljačima i praćenje novosti na tržištu osiguravaju Vam najbolju ponudu u našem asortimanu. Tržište se razvija iz dana u dan te vjerujemo da naše usavršavanje i ostanak u korak s trendovima i saznanjima osiguravaju Vama najbolju uslugu.

  3. Zadovoljan klijent - Na prvo mjesto stavljamo uvijek Vas! Od uređenja prodavaonice, čiji je prilaz i interijer prilagođen osobama s invaliditetom, do poboljšanja kvalitete usluga, Vaše mišljenje nam je glavni smjer kretanja. Zbog toga smo i postavili moto ORTO i MEDI centra - "BUDI BITAN!" jer želimo podići svjesnost o važnosti svakog našeg klijenta i posjetitelja.

  ORTO I MEDI 18 OMC 

  Dodatne prednosti našeg poduzeća su:

  • Izdajemo pomagala na doznake HZZO-a - U našoj prodavaonici možete preuzeti sva ortopedska i druga pomagala putem ovjerene doznake, dostupna prema pravilniku o ortopedskim i drugim pomagalima, osiguranim osobama Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Pravilnik o ortopedskim i drugim pomagalima nalazi se na linku Pravilnik o ortopedskim i drugim pomagalima.
   • Realizacija doznaka HZZO-a: Doznaka za pomagalo mora biti pravovaljana i ovjerena od strane liječnika, odnosno Liječničkog povjerenstva za ovjeru pomagala ukoliko je to potrebno. Doznaka je važeća kada je izdata od strane liječnika obiteljske medicine ili drugog specijaliste, sa važećom ovjerom i potpisom, te ne smije biti starija od 30 dana. Neovjerene doznake nije moguće realizirati, te niti jedno ortopedsko pomagalu u tom slučaju ne može biti preuzeto. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano uz preuzimanje pomagala, izdanih od strane HZZO-a, obratite nam se s povjerenjem, putem telefona 01/2911 366, e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili dolaskom u našu prodavaonicu u Grižanskoj 6, u Zagrebu.

  Plaćanje možete izvršiti na sljedeće načine:

  • kreditnim i debitnim karticama:
  • Kartice OMC
         • Diners,
         • Maestro,
         • MasterCard i Visa.
  • gotovinom, virmanom te općom uplatnicom.

  U nastavku pročitajte više o:

Kontakt

Grižanska 6
Zagreb 10040, Dubrava
Hrvatska
(01) 29 11 366
(01) 29 11 355