Naša priča - 21 godina poslovanja!

ORTO i MEDI centar osnovali su Vesna i Zdravko Turk 2003. godine prepoznavši potrebu na tržištu. Nit vodilja ovih vizionara bila je pružiti kupcima više od proizvoda za zdravlje. Baš zato u našem prodajnom programu možete pronaći medicinske proizvode, ortopedska pomagala i proizvode za zdravlje - jer mi znam da je ključ zdravlja u preveniranju bolesti što se ističe motom "Budi bitan".

5f10b3b7 f7ce 43e0 aa47 9ac617204d24

ORTO i MEDI centar tim za ZŠEM reviju 2015. godine

Mnogo se toga od tada promijenilo, no ono što nas razlikuje od ostalih poduzeća jest stručan tim posvećen kvaliteti, koji pruža svaku potrebnu informaciju s osmijehom! :)

Poveznica svih članova našeg tima je želja za napredovanjem, kako osobnim, tako i poslovnim. Zbog toga organiziramo redovne edukacije iz svih segmenata poslovanja te osobnog razvoja.

Ugovorni smo partner i isporučitelj pomagala Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Izdajemo pomagala na HZZO doznake.

Nositelji smo Halmed dozvole za maloprodaju i veleprodaju medicinskih proizvoda te prodaju medicinskih proizvoda na daljinu putem interneta. Maloprodajna lokacija naše specijalizirane prodavaonice smještena je u Grižanskoj ulici 6, u Zagrebu.

Bez brige, i kad nismo dostupni u poslovnici, naš webshop radi 0-24! :)

Distributeri smo medicinskih brandova koje pomno biramo te surađujemo sa brojnim bolnicama, poliklinikama, domovima zdravlja, ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama, praksama fizikalne terapije, domovima za starije, salonima ljepote, školama, fakultetima, sportskim centrima, udrugama i ostalim ustanovama i poduzećima. 

Više o našem stručnom timu pročitajte u nastavku.


 3

Anita

Anita je voditeljica naše specijalizirane prodavaonice, a po struci je farmaceutska tehničarka. Anita ima čak 20 godina iskustva rada u ORTO i MEDI centru, stoga je dio stručnog tima od samog početka. Drži sva četiri kuta prodavaonice, a ukoliko kupac treba stručan savjet o ortopedskim i medicinskim pomagalima ili pak proizvodima za zdravlje, Anita je tu da odgovori stručno i s osmjehom! 

  


2

 

Kristina

Kristina je  u ORTO i MEDI centru asistentica direktorice i voditeljica ureda te je kod nas već 11 godina. Kristina svakodnevno uspješno riješava svoje poslove, a ukoliko je potrebno pomaže i ostalima oko njihovih zadataka. Osim što je stručna i ozbiljna u svom poslu, u slobodno vrijeme nas često nasmijava! 

 

 


   

 Julija Turk

Marijana

Ako ste bili kod nas, u našoj specijaliziranoj prodavaonici, dočekala vas je naša prodajna savjetnica. Marijana svoje bogato iskustvo u prodaji, nastavlja u ORTO i MEDI centru od veljače 2023. Uvijek nasmijana i vesela, Marijana se savršeno uklapa u naš tim! 

 

 

 

 

 


16

                                                                                 

 

 

 

Katarina
Katarina je naša stručna savjetnica i prodajna predstavnica te je po struci viša fizioterapeutkinja. Poletna Katarina je tu da odgovori na sva Vaša pitanja na Vaš poziv ili e-mail te Vam ponudi baš onaj proizvod koji Vam je potreban u ORTO i MEDI centru posljednjih 9 godina.

 

 


 

 Julija Turk

Julija

Julija je naša direktorica, a po struci je magistar ekonomije. Stalno profesionalno usavršavanje i praćenje organizacijskih trendova u poslovnom svijetu, te ljubav prema sportu i rehabilitaciji omogućili su Juliji da svakodnevno sa velikim zadovoljstvom upravlja poduzećem ORTO i MEDI centar te ga vodi uspješno naprijed.

  

 

Zdravko Turk1

 

  

Zdravko 

Zdravko je vlasnik ORTO I MEDI centra, a po struci je diplomirani inženjer strojarstva. Iza sebe ima više od 30 godina rada u multinacionalnoj kompaniji na rukovodećim pozicijama, dugogodišnje iskustvo u organizaciji poslovanja i IT-u te obnašanje brojnih dužnosti.

 

 

 

Poduzeće: ORTO I MEDI CENTAR d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge, prodaju ortopedskim i medicinskim pomagalima.

Sjedište: Zagreb, Prijedorska 27a

Prodavaonica: Zagreb, Grižanska 6

Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu

IBAN: HR8223400091110196830 - kod PBZ

OIB: 12737019041.

 

Kontakt

Grižanska 6
Zagreb 10040, Dubrava
Hrvatska
(01) 29 11 366

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 79.63 EUR (600 kn)