Molimo Vas da pažljivo pročitate ove napomene.

Rubrika Savjeti tima daje općenite informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz zaštitu zdravlja. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih.

Tekstovi Savjeta tima sačinjeni su kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje brine o bolesniku, niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane u Savjetima tima za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa za to kvalificiranim medicinskim osobljem.

Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju u Savjetima tima, molimo obratite se izravno na medicinske izvore, liječničko ili ljekarničko osoblje, te na tijela koja izdaju rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u Hrvatskoj.

Orto i Medi centar d.o.o. će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije koje dajemo bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Orto i Medi centar d.o.o. ne odgovara za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu koja je nastala iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.omc.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Svi korisnici koji pristupaju na www.omc.hr koriste sav njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Linkovi su namijenjeni samo za Vašu informaciju, a Orto i Medi centar d.o.o. ne snosi nikakovu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Sve fotografije koje se koriste pri objavljivanju proizvoda, novosti, događanja i sl. koristimo iz vlastitih izvora, izvora poslovnih partnera, proizvođača, kupljene fotografije te sa internet stranica s besplatnim fotografijama (Pixabay i sl.).

Fotografije proizvoda ne moraju odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Na nekim mjestima je prikazano više proizvoda ili proizvod koji je za prodaju uz neki drugi proizvod. NAPOMENA: U opisu svih proizvoda piše kakvo je stanje i koliko komada dolazi u pakiranju!

Orto i Medi centar d.o.o. poštuje privatnost posjetilaca svojih online site-ova i prikupljat će podatke o identitetu osoba (ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama, odnosno bolje razumjeli vaše potrebe. U svezi s tim, povremeno ćemo vaše osobne podatke koristiti kako bismo stupili u kontakt s vama.

Izričito izjavljujemo da Orto i Medi centar d.o.o. neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja. Sve promjene politike zaštite privatnosti na Internetu, Orto i Medi centar d.o.o. bit će pravodobno objavljene na ovoj web stranici ili vam na drugi prikladan način biti učinjene dostupnima.

Orto i Medi centar d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove web stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Ako imate kakvih pitanja ili prijedloga o ovim Pravilima slobodno nas kontaktirajte e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hvala.

Vaš Orto i Medi centar d.o.o.

Kontakt

Grižanska 6
Zagreb 10040, Dubrava
Hrvatska
(01) 29 11 366