ORTO i MEDI centar d.o.o.

Veleprodaja

Orto i Medi centar d.o.o. kao ugovorni partner i isporučitelj pomagala Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, osigurava opskrbu ortopedskim i drugim skupinama pomagala i to ortopedsko-rehabilitacijskog programa, antidekutabilnih pomagala, pomagala za kontrolu dijabetesa, pomagala za inkontinenciju, obloga za rane, grudnjaka i prsnih proteza i drugih pomagala dostupnih prema pravilniku o ortopedskim i drugim pomagalima. Proizvodi se ističu kvalitetom i pristupačnom cijenom, a omogućuju korisnicima veću mobilnost te olakšavanje svakodnevnih aktivnosti. Ujedno, pri zbrinjavanju slabo pokretnih i nepokretnih osoba izuzetno je bitno imati toaletna kolica i stolce, toaletna povišenja, kupaonska pomagala, pa u okviru našeg poslovanja opremamo i domove starijih te osoba s invaliditetom. 

U našoj redovnoj ponudi, a s obzirom na globalnu pandemiju uzrokovanu Corona virusa, našu ponudu proširili smo proizvodima za dezinfekciju i zaštitu prostora i osoba. Nudimo samo proizvode provjerenih proizvođača i dobavljača.

Katalozi:

Medicinska obuća

Za sve one koji traže certificiranu, anatomsku, protukliznu radnu obuću u našoj ponudi imamo i onu koja posjeduje sigurnosni certifikat EN ISO 20347:2012 ili 20347:2004.

Pogledaj katalog

ortopedska pomagala mubb 

Medicinska i radna odjeća

U našoj širokoj ponudi pronađite brojne modele ženske i muške medicinske i radne odjeće i obuće raznih boja i dezena. Mogućnost personalizacije odjeće uz apliciranje oznaka, logotipa i paspul traka.

Pogledaj katalog

ortopedska pomagala omc 

SoWash

SoWash je inovativni sustav za oralnu higijenu za ispiranje usta i zubiju te radi bez baterija i bez struje. Za dnevnu higijenu usta dovoljno je priložiti sustav jednostavno na slavinu.

Pogledaj katalog

sowash slika 

Gibaud

Kao distributer tvrtke Gibaud, iz naše ponude izdvajamo širok asortiman ortoza i steznika, koji štite i pružaju potporu mišićno-koštanom sustavu.

Pogledaj katalog

Gibaud katalog svibanj 2022.
 
 

 

Kontakt

Grižanska 6
Zagreb 10040, Dubrava
Hrvatska
(01) 29 11 366

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 600 kn (79.63 EUR)