ORTO i MEDI centar d.o.o.

Vaše kontakt podatke ili Vaše osobne podatke nećemo otkriti trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije. Nećemo Vam slati elektronske poruke ili obavijesti ukoliko niste dali privolu, osim u slučaju elektronskih transakcija. Kada god zaželite jednostavno se možete odjaviti od primanja naših elektronskih poruka ili obavijesti.

Niti u kojem slučaju nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Orto i Medi centar se obvezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, kontakt, adresa stanovanja i sl.). Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Orto i Medi centar neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Orto i Medi centar ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a omc.hr, te na sve stranice unutar omc.hr domene.

Zaštita osobnih podataka naših korisnika poseban je interes našeg poduzeća, te smo kod toga naše poslovanje uskladili i pridržavamo se Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 23/2012 – pročišćeni tekst). Zaposlenici Orto i Medi centar d.o.o. su obvezni poštovati povjerljivost Vaših podataka i podliježu sporazumu o zaštiti osobnih podataka.

Osobni podaci su informacije s kojima se utvrđuje Vaš identitet (Ime, Prezime, e-mail adresa ili adresa stanovanja, broj telefona). Orto i Medi centar ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date privolu naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (newsletter i sl.), ili sudjelovanjem u našim nagradnim igrama i nagradnim natječajima.

Orto i Medi centar d.o.o.  koristit će Vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na web lokaciji tako da biste imali pristup posebnim informacijama, ili u svrhu komunikacije s Vama.

Orto i Medi centar d.o.o. neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Google analitika:

Google analitiku koristimo kako bismo analizirali trendove, poboljšali uslugu i korisničko iskustvo, održavali Internet stranice, pratili kretanje korisnika i sakupili osnovne demografske podatke. Google analitika se koristi sa minimalnim setom podataka, sa uključenim opcijama za anonimizaciju, pa se tako osobni podaci poput imena, e-mail adrese, fizičke adrese ili IP adrese ne bilježe. Prikupljeni demografski podaci bez osobnih podataka mogu biti dostupni našim medijskim partnerima, profesionalcima i oglašivačima te kroz iste nije moguće utvrditi identitet pojedinaca.

Vanjski linkovi:

Na našoj stranici možete pronaći linkove na druge stranice, te odlaskom sa naše web stranice www.omc.hr mi ne možemo biti odgovorni za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim Internet stranicama. Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake Internet stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.

Newsletter:

Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, možda će biti zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje newslettera u marketinške svrhe. Privole za slanje newslettera (novosti, ponude, akcije i sl.) se eksplicitno daju prijavom na newsletter ili kroz odabir te opcije prilikom kontakta ili narudžbe. Marketinška privola nije obvezujuća za realizaciju usluge i uvijek se može povući.

Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni)

Kada dođete na internetske stranice www.omc.hr automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci (koji ste Internet pretraživač koristili, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na našim stranicama, koje ste stranice gledali). Te informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

"Cookies" ("kolačići") su male datoteke koje su privremeno pohranjene na Vaš tvrdi disk, tako da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite. Orto i Medi centar će ih koristi isključivo zbog prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim web stranicama, zbog dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na Internetu.

Internet stranice na ovoj početnoj stranici mogu sadržavati veze prema drugim dobavljačima unutar ili izvan Orto i Medi centar d.o.o.  na koje se ne odnosi ova izjava o zaštiti osobnih podataka. Kada napuštate neku od Internet stranica Orto i Medi centar d.o.o., molimo Vas da pročitate izjave o privatnosti na svakoj Internet stranici koja prikuplja osobne podatke.

Kontakt

Grižanska 6
Zagreb 10040, Dubrava
Hrvatska
(01) 29 11 366

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 79.63 EUR (600 kn)