ORTO i MEDI centar d.o.o.

Fizioterapeuti i fitness treneri ih godinama upotrebljavaju jer su one jedan od najboljih načina za učvršćivanje trbušnih mišića i leđa i povećavaju stabilnost. Mi ćemo Vam pomoći odabrati najbolju za Vas.

 

Lopte dolaze u nekoliko veličina od kojih su najčešće tri veličine i kupuju se prema visini osobe. Mogu se koristiti za razne vježbe između ostalog i vježbanje sa utezima, za rastezanje i opuštanje tijela, vježbanje trbušnih mišića, sjedenje i igru.
 
Fizioterapeuti i fitness treneri ih godinama upotrebljavaju jer su one jedan od najboljih načina za učvršćivanje trbušnih mišića i leđa i povećavaju stabilnost.
 
Kako biste ih testirali, sjednite na loptu i provjerite jesu li vaši kukovi u ravnini ili malo više od sredine koljena.
 
Lopte su odlično rješenje i za profesionalnu i kućnu uporabu. Podnose do 300 kg težine.
 
Poznate kao Pilates lopte ili "Swiss Ball" lopte označavaju odlično rješenje i za profesionalnu i kućnu uporabu. Podnose do 300 kg težine.
 
Lopte Gymnic iz naše ponude koju možete pogledati ovdje su testirane na težinu do 300 kg, tako da i teže osobe mogu sjediti i vježbati na njima.
 
Promjeri lopti za vježbu i rehabilitaciju:
 
  • 55 cm  -  za visinu osobe - 1,55 m - 1,69 m
  • 65 cm - za visinu osobe - 1,70 m - 1,84 m
  • 75 cm -  za visinu osobe - 1,85 m - 2,04 m.

ponuda pilates lopti omc 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite dolaskom u našu specijaliziranu prodavaonicu u Grižanskoj 6 u Zagrebu, ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 01/2911 366.

Više o našem stručnom timu pročitajte ovdje. Savjete tima pratite ovdje.