ORTO i MEDI centar d.o.o.

Od 2003. godine gradimo stručni tim koji svakodnevno pomaže ljudima s kojima dolazimo u kontakt. Kako biste imali više informacija o svim članovima tima predstavljamo ih u kratkim crtama. Poveznica svih članova tima je želja za napredovanjem, kako osobnim, tako i poslovnim. Zbog toga organiziramo redovne edukacije iz svih segmenata poslovanja i osobnog razvoja.

Posjetite nas, nazovite ili pošaljite e-mail (kontakt podaci ovdje) kako biste se i sami uvjerili da ste nam najbitniji - upravo VI.


 3

 

 

Anita

Anita je voditeljica naše specijalizirane prodavaonice, a po struci je farmaceutski tehničar. Anita ima čak 18 godina iskustva rada u ORTO i MEDI centru, stoga je dio stručnog tima od samog početka. Drži sva četiri kuta prodavaonice, a ukoliko kupac treba stručan savjet o ortopedskim i medicinskim pomagalima ili pak proizvodima za ljepotu, Anita je tu da odgovori stručno i s osmjehom! 

 

  


2

 

 Kristina

Kristina je  u ORTO i MEDI centru asistent direktora i voditelj ureda te je kod nas već 8 godina. Kristina svakodnevno uspješno riješava svoje poslove, a ukoliko je potrebno pomaže i ostalima oko njihovih zadataka. Osim što je stručna i ozbiljna u svom poslu, u slobodno vrijeme nas često nasmijava! 

 

 


sandra slika

 

 

Aleksandra

  • Ako ste bili kod nas, u našoj specijaliziranoj prodavaonici, dočekala vas je naša prodajna savjetnica. Aleksandra je po struci poljoprivredna tehničarka, a svoje bogato iskustvo u prodaji, nastavlja u ORTO i MEDI centru od prosinca 2019. Uvijek nasmijana i vesela, Aleksandra se savršeno uklapa u naš tim! 

 

  

 

 

Katarina

Katarina je prodajna predstavnica, a po struci je Fizioterapeut. Stručna i poletna Katarina je tu da odgovori na sva Vaša pitanja te Vam ponudi baš onaj proizvod koji Vam je potreban.

  

 

  


članak slika

  

 

Adrijana

Adrijana je  najmlađa članica našeg stručnog tima, a zadužena je za održavanje web shopa, vođenje društvenih mreža te marketing ORTO I MEDI centra. Trenutno studira Digitalni marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a kod nas je od listopada 2021. godine.

  

 


 

 

Julija Turk

 

 

 

 

Julija

Julija je naša direktorica, a po struci je magistar ekonomije. Stalno profesionalno usavršavanje i praćenje organizacijskih trendova u poslovnom svijetu, te ljubav prema sportu i rehabilitaciji omogućili su Juliji da svakodnevno sa velikim zadovoljstvom upravlja poduzećem ORTO i MEDI centar te ga vodi uspješno naprijed.

 

 

 


Zdravko Turk1

 

 

 

 

Zdravko 

Zdravko je vlasnik ORTO I MEDI centra, a po struci je diplomirani inženjer strojarstva. Više od 30 godina rada u multinacionalnoj kompaniji na rukovodećim pozicijama, dugogodišnje iskustvo u organizaciji poslovanja i IT-u te obnašanje brojnih dužnosti.

Kontakt

Grižanska 6
Zagreb 10040, Dubrava
Hrvatska
(01) 29 11 366