Kada se suočimo s ograničenim pokretljivošću, bilo zbog starije dobi, operacije ili neke druge zdravstvene poteškoće, svakodnevne aktivnosti poput tuširanja mogu postati izazovne. Ali ne mora biti tako. 

Stolci i klupe za tuširanje

Stolci i daske za tuširanje pružaju iznimnu udobnost i sigurnost tijekom tuširanja. Njihova glavna funkcija je omogućiti korisnicima da sjede tijekom tuširanja, što značajno smanjuje rizik od nezgoda, kao što su padovi. Osim toga, ova su pomagala posebno korisna za osobe koje imaju problema s ravnotežom ili se brzo umore.

 

Stolci i daske za tuširanje dizajnirane su s posebnom pažnjom na sigurnost i komfor, pružajući stabilnost i podršku tijekom tuširanja. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na vodu i vlagu, što osigurava njihovu dugotrajnost. Njihova praktična i funkcionalna konstrukcija čini ih idealnim izborom za svaku kupaonicu.

 

Ova pomagala za tuširanje nisu samo namijenjena osobama s posebnim potrebama, nego i svima koji žele uživati u opuštajućem i sigurnom tuširanju. Bez obzira na to patite li od problema s ravnotežom, brzo se umarate ili jednostavno želite dodatnu udobnost tijekom tuširanja, stolice i klupe za tuširanje su savršen izbor za vas.

 

Ulaganje u stolice i daske za tuširanje je ulaganje u kvalitetan i siguran život. Ne samo da će olakšati proces tuširanja, već će i poboljšati opću kvalitetu života korisnika. Stoga, ne čekajte, poboljšajte svoje iskustvo tuširanja već danas s jednom od naših stolaca ili daski za tuširanje. 

 Ponuda pomagala za tuširanje:

Screenshot 2023 11 11 at 10.57.38

Držači i ručke

Držači i ručke su još jedno važno pomagalo koje može pomoći u povećanju sigurnosti prilikom tuširanja. Oni pružaju dodatnu potporu i stabilnost, omogućujući vam da se sigurno krećete unutar tuš kabine ili kade.

Sklopivi lift za kadu

Sklopivi lift za kadu pruža iznimnu pomoć osobama smanjene pokretljivosti. Ovaj inovativni uređaj dizajniran je kako bi olakšao pristup kadi, čineći kupanje sigurnijim i udobnijim iskustvom.

 

Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na vlagu. Sklopivi lift za kadu može se prilagoditi različitim visinama i oblicima kada, pružajući tako maksimalnu fleksibilnost i udobnost korisniku.

Kadica za pranje kose

Kadica za pranje kose predstavlja savršen izbor za osobe s ograničenom pokretljivošću. Ovaj proizvod omogućuje jednostavno i ugodno pranje kose bez potrebe za kretanjem ili stajanjem.

 

Idealna je za starije osobe, osobe s invaliditetom ili bilo koga tko se oporavlja od operacije. Kadica za pranje kose je praktična, laka za korištenje i čišćenje, a pruža sigurnost i udobnost pri svakodnevnoj higijeni. Uz to, može biti izvrsna alternativa tradicionalnom pranju kose u kupaonici, posebno za one koji se teško kreću.

 

Osim što je funkcionalna, kadica za pranje kose također može pomoći u očuvanju samostalnosti i dostojanstva korisnika.  

 

U Orto i Medi centru nudimo širok raspon pomagala za tuširanje koja će vam pomoći da ovaj svakodnevni ritual učinite jednostavnijim, sigurnijim i ugodnijim. Bez obzira na vaše potrebe, sigurni smo da ćemo imati pravo rješenje za vas. Uz našu stručnu pomoć, tuširanje više neće biti izazov, već ugodan dio vaše svakodnevne rutine.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite dolaskom u našu specijaliziranu prodavaonicu u Grižansku 6 u Zagrebu, ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 01/2911 366.

Savjete tima pratite ovdje.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 79.63 EUR (600 kn)