S dolaskom nove godine, mnogi od nas postavljaju ciljeve za promjene u svojim životima, a jedna od čestih odluka je posvećenje tjelesnom zdravlju kroz vježbanje.

Ako planiraš stvoriti svoju kućnu teretanu i ostvariti svoje fitness ciljeve, ključno je imati odgovarajuće rekvizite koji će ti pomoći u postizanju željenih rezultata.

Evo pregleda nekoliko važnih rekvizita koje svaka kućna teretana treba imati.

Mini sobni bicikl - Održavanje aktivnosti u pokretu

Mini sobni bicikl je idealan za one koji žele održavati aktivnost tijekom sjedenja. Ovaj rekvizit omogućuje ti vježbanje pedalanjem ruku i nogu dok sjediš kod kuće ili radis od kuće. Pomaže u održavanju cirkulacije, jačanju mišića i sagorijevanju kalorija. Mini sobni bicikl je praktičan i prilagodljiv rekvizit za sve uzraste.

Pedale za rehabilitaciju Tempotim plus

Jastuk za ravnotežu - Jačanje jezgre tijela

Jastuk za ravnotežu je izvrstan alat za poboljšanje ravnoteže i jačanje jezgre tijela, čak i pri sjedenju na posku. Ovaj jastuk pruža dinamičan način vježbanja, potiče stabilnost mišića i poboljšava koordinaciju. Bez obzira na to jesu li tvoji ciljevi jačanje trbušnih mišića ili poboljšanje stabilnosti tijela, YellowDisk jastuk je savršen dodatak tvojoj kućnoj teretani.

Jastuk za ravnotežu YellowDISK YPS-X

Prednosti aktivnog sjedenja sa ovim jastukom su:

  • Aktivira mišiće za ravnotežu te ih jača
  • Aktivira i male unutarnje mišiće koji podupiru kralježnicu zahvaljujući blagoj zaobljenosti
  • Odličan je i za ravnotežu prilikom stajanja
  • Podupire kralježnicu i potpomaže jačanju stabilnosti i pravilnog držanja kralježnice
  • Odličan je za vježbu ravnoteže prilikom fizikalne terapije i rehabilitacije

Jastuk pruža dodatnu udobnost i ublažava probleme s leđima. Može se postaviti na uredsku stolicu, autosjedalo, fotelju ili invalidska kolica.

 

Pilates lopta - Fleksibilnost i toniranje mišića

Pilates lopta je neizostavan rekvizit za poboljšanje fleksibilnosti i toniranje mišića. Ova lopta pruža podršku kod vježbi koje jačaju core mišiće, leđa i noge. Integriraj Gymnic Pilates loptu u svoj trening kako bi dodatno poboljšao svoju posturu i izdržljivost ili zamijeni svoj radni stolac ovim dinamičnim rekvizitom.

 Gymnic pilates lopta %u017Euta - 45cm

Traka za vježbanje različitih težina - Povećaj otpor u treningu

Traka za vježbanje različitih težina je odličan dodatak tvojim vježbama. Ova traka pruža dodatni otpor i omogućuje varijaciju intenziteta treninga. Traka za vježbanje MSD-1M  je zbog svoje elastičnosti izvrstan rekvizit kako za rekreativce tako i za profesionalne sportaše. Traka je praktičan rekvizit koji u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji, fitness centrima i kućanstvima zauzima malo prostora te je izrazito lagana pa se može ponijeti i na putovanje. 

Elastična traka idealna je za aerobik, pilates i jogu. Jednostavno se koriste i pomažu u poboljšanju snage, izdržljivosti i koordinacije. Koriste se za jačanje ruka,ramena, leđa, noga, prsa i ostalih mišićnih skupina.

Traka za vježbanje OMC

Može se koristiti u svim segmentima treninga: od razvoja mobilnosti, jačanja mišića, aktivacije do pojačanja snage. 

  • Možete birati između 5 jačina:
    • Žuta - Thin
    • Crvena - Medium
    • Zelena - Heavy
    • Plava - Extra Heavy
    • Crna - Special Heavy

Plastični štap za vježbu - Univerzalni rekvizit za trening

Plastični štap za vježbu je jednostavan, ali svestran rekvizit koji može poboljšati tvoj trening. Ovaj štap se može koristiti za različite vježbe koje jačaju mišiće gornjeg dijela tijela. Plastični štap za vježbu je lagan, ali učinkovit dodatak tvojoj kućnoj teretani.

Plastični štap za vježbu razne boje OMC

Valjak za masažu i vježbu - Opuštanje mišića

Valjak za masažu i vježbu je sjajan alat za opuštanje mišića i poboljšanje fleksibilnosti. Pomaže u smanjenju napetosti mišića, potiče cirkulaciju krvi te smanjuje bol i nelagodu. Medisana Solid Roll valjak je dizajniran za učinkovito ciljanje različitih dijelova tijela, pružajući ti potrebnu podršku u postizanju tjelesne ravnoteže. Roler za masažu Activ Roll "pikavi" je, mali valjak za poboljšanje cirkulacije. Activ Roll je valjkastog oblika, teksturom role te je odličan za masažu, refleksoterapiju, te vježbe opuštanja. Oba valjka najbolje je koristiti na kraju treninga.

Valjak za masažu Solid Roll OMC

Kombinacija ovih rekvizita omogućit će ti raznolik trening koji cilja različite mišićne skupine i aspekte tvoje tjelesne kondicije.

Postavljanjem svoje kućne teretane s pravim rekvizitima, ulaziš u novu godinu spremniji nego ikada ostvariti svoje fitness ciljeve.

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 79.63 EUR (600 kn)