Med-comfort d.o.o. postoji i posluje od 2004. godine nakon što je s njemačkom tvrtkom Ampri GmbH, jednom od vodećih tvrtki u području prodaje i proizvodnje potrošnog materijala za medicinu i industriju u Europi, uspostavio i razvio usku poslovnu suradnju u cilju promocije i distribucije njenih proizvoda na hrvatskom tržištu. AMPri GmbH nudi razvnovrsnu paletu jednokratnih proizvoda za stomatološke i liječničke ordinacije, poliklinike, bolnice, ustanove za skrb, salone za uljepšavanje i estetiku, restorane, prehrambenu industriju te za sve druge uslužne djelatnosti čije obavljanje zahtijeva higijenske preduvjete.

Širokom mrežom svojih tvornica u Kini, Tajlandu, Indoneziji, Vijetnamu i Sri Lanki, kao i u raznim europskim zemljama, među kojima su i Hrvatska, Poljska i Bosna i Hercegovina, AMPri GmbH jamči kvalitetu i raznolikost proizvoda koji se mogu prilagoditi gotovo svakom zahtjevu kupca. Odlični poslovni rezultati Med-comforta d.o.o. rezultirali su jačim poslovnim i financijskim povezivanjem s AMPri GmbH, što je dovelo do toga da je Med-comfort d.o.o. 2015. godine preuzeo distribuciju svih AMPri proizvoda za područje cijele jugoistočne Europe, čime se svrstao u sami vrh distributera jednokratnog potrošnog materijala u tom dijelu Europe.

Med-Comfort se danas može pohvaliti suradnjom s više stotina zubarskih i liječničkih ordinacija, hotelima kao i ostalim uslužnim djelatnostima koji su prepoznali i prihvatili naše proizvode kao jamstvo sigurne i kvalitetne zaštite pri radu. Raznolikost proizvoda koje nudimo, njihova visoka kvaliteta i vrhunska profesionalna usluga su naš prioritet i svakodnevna briga.
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 79.63 EUR