ORTO i MEDI centar d.o.o.

7-drugacijih-ideja-za-bozicne-poklone

U nastavku vam donosimo 7 originalnih poklona za sve uzraste!

Došao je prosinac. Grad je okićen u blagdanskom dugu, lampice trepere, miris kuhanog vina i fritula širi se zrakom, a sve o čemu vi razmišljate je: Što pokloniti za Božić i kako totalno ne promašiti? I krenimo sa totalnim klišejom. To je ona stvar koju poklonite osobi za koju stvarnoo ne znate što bi poklonili, a to su naravno- šlape! 

ALI ovo nisu bilo kakve šlape, već se na broju jedan nalaze totalno originalne:

1.Mirisne šlapice

Hippocrates mirisne šlapice anatomske su kućne papuče. Osim što su mekane i tople, te se ne kližu, ove šlapice imaju "bubble gum" miris, a najviše vole biti poklonjene dragoj osobi! Šlapice možete pokloniti mami, sestri, baki, prijateljici ili nećakinji, to je na vama

9

2.Grijači

Nije obična deka, a grije! Sigurno znate nekoga tko je ekstremno zimogrozan i stalno se žali da mu je hladno. Iako često zanemarujemo koliko loša cirkulacija može otežavati život, u ovo doba godine pravo je vrijeme da pokažete koliko Vam netko značiMa upravo nekim od grijača. Termičke deke provjereno će vas odmoriti i okrijepiti tokom zimskih noći, a tu je i grijači jastučić koji se jednostavno može ponijeti sa sobom ili pak grijač za stopala koji je odličan izbor za majku ili baku! Bilo u hladnoj zimskoj večeri na kauču ili u hladnoj ljetnoj noći - zahvaljujući svoje četiri postavke temperature, uvijek pruža točno pravu toplinu. 

10

3. Masažer

Masažer je jedna od stvari koju bi si rijetko sami priuštili, a može nam zaista olakšati život. Danas svi puno sjedimo, što često donosi bolove u lumbalnom dijelu ili pak u predjelu vrata- od nepravilnog položaja prilikom gledanja u male i velike ekrane. Osim toga, našim majkama i očevima ili pak bakama i djedovima, uz funkciju masaže odlično pripomaže i infracrveno svjetlo koje ih oslobađa boli zagrijavanjem mišića. Tko nekoga voli, pokoniti će mu život bez boli! 

1

4.Termofor 

Termofor je jednostavan i kompaktan poklončić kada nemate ideju što bi netko htio, Odličan je kod mentrualnih bolova, bolova kod starijih osoba, trudnica ili onih kojima je stalno hladno. Nema se tu što puno za reći, a osim svojih koristi, izgleda preslatko!

7

5. Sowash sistemi za higijenu zuba

Poklonite im osmjeh! Znate nekoga tko ima aparatić ili se pak stalno žali na bol u zubima? Oralni tuš izuzetno je koristan uređaj koji ne dobiva dovoljno pažnje, a plak uklanja učinkovitije od četkice i zubnog konca. SoWash tuš kompleti uz pomoć vode uklanjaju teško dostupne nečistoće u usnoj šupljini te u potpunosti zamjenjuju zubni konac. Rade bez baterije, bez struje, bez buke, te se jednostavno montira. Malen, idealan za putovanja, a što je najvažnije, gotovo da ga je nemoguće pokvariti!

2

6. Diffuser

O diffuserima se nedovoljno govori, jer za nekoga tko ima poteškoće sa disanjem, ovo je odličan i povoljan način ovlaživanja zraka, a osim toga svojim mirisima diffuser vas vodi u neki drugi svijet!

3

7. Sobna plaža

Kada već ne možemo biti na plaži, možemo pokloniti sobnu plažu! Ako još niste čuli za sobnu plažu, vjerojatno ćete pomisliti da služi za svojevrsnu dekoraciju, no ova preventivno korektivna podloga služi za smanjenje bolova, ispravljanje posture te pomaže u pravilnom rastu i razvoju djece. Samim time, sve to čini ju odličnim i neobičnim poklonom za sve generacije!

5

 

I, dali ste već odlučili koji je vaš odabir? Ako niste, ponudu božićnih poklona pogledajte ovdje.