U nastavku vam donosimo 5 originalnih poklona za sve uzraste!

Došao je prosinac. Grad je okićen u blagdanskom duhu, lampice trepere, miris kuhanog vina i fritula širi se zrakom, a sve o čemu vi razmišljate je: Što pokloniti za Božić i kako totalno ne promašiti? I krenimo sa totalnim klišejom, ali na dobar način. To je ona stvar koju poklonite osobi za koju stvaarnoo ne znate što bi poklonili, a to su naravno- papuče! 

1.Mubb i Nallan papuče- kvaliteta, ljepota i udobnost u jednom

Mubb i Nallan obuća predviđena je za osjetljiva stopala. Papuče su izrađene od materijala gusto isprepletog prirodnom i sintetičkom vunom koji će vašim stopalima omogućiti dovoljno topline. Memorijska pjena, integrirana u obliku pluta i pvc-a, prilagođavaju se stopalu zbog svoje elastičnosti i mekoće. Cijeli asortiman pronađite ovdje: 

Papuče.jpg

2.Topli program- za sve zimogrozne 

Nije obična deka, a grije! Sigurno znate nekoga tko je ekstremno zimogrozan i stalno se žali da mu je hladno. Iako često zanemarujemo koliko loša cirkulacija može otežavati život, u ovo doba godine pravo je vrijeme da pokažete koliko Vam netko znači upravo nekim od grijača. Termičke deke provjereno će vas odmoriti i okrijepiti tokom zimskih noći, a tu je i grijači jastučić koji se jednostavno može ponijeti sa sobom ili pak grijač za stopala koji je odličan izbor za majku ili baku! Bilo u hladnoj zimskoj večeri na kauču ili u hladnoj ljetnoj noći - zahvaljujući svoje četiri postavke temperature, uvijek pruža točno pravu toplinu. Cijeli asortiman pronađite ovdje: 

Topli_program_1.jpg

3. Masažer

Masažer je jedna od stvari koju bi si rijetko sami priuštili, a može nam zaista olakšati život. Danas svi puno sjedimo, što često donosi bolove u lumbalnom dijelu ili pak u predjelu vrata- od nepravilnog položaja prilikom gledanja u male i velike ekrane. Osim toga, našim majkama i očevima ili pak bakama i djedovima, uz funkciju masaže odlično pripomaže i infracrveno svjetlo koje ih oslobađa boli zagrijavanjem mišića. Tko nekoga voli, pokoniti će mu život bez boli! Cijeli asortiman pronađite ovdje: 

Masažeri.jpg

4. Sowash sistemi za higijenu zuba

Poklonite im osmjeh! Znate nekoga tko ima aparatić ili se pak stalno žali na bol u zubima? Oralni tuš izuzetno je koristan uređaj koji ne dobiva dovoljno pažnje, a plak uklanja učinkovitije od četkice i zubnog konca. SoWash tuš kompleti uz pomoć vode uklanjaju teško dostupne nečistoće u usnoj šupljini te u potpunosti zamjenjuju zubni konac. Rade bez baterije, bez struje, bez buke, te se jednostavno montira. Malen, idealan za putovanja, a što je najvažnije, gotovo da ga je nemoguće pokvariti! Cijeli asortiman pronađite ovdje: 

2

5. Sobna plaža

Kada već ne možemo biti na plaži, možemo pokloniti sobnu plažu! Ako još niste čuli za sobnu plažu, vjerojatno ćete pomisliti da služi za svojevrsnu dekoraciju, no ova preventivno korektivna podloga služi za smanjenje bolova, ispravljanje posture te pomaže u pravilnom rastu i razvoju djece. Samim time, sve to čini ju odličnim i neobičnim poklonom za sve generacije! Cijeli asortiman pronađite ovdje: 

5

I, dali ste već odlučili koji je vaš odabir? 

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 79.63 EUR (600 kn)