ORTO i MEDI centar d.o.o.

Proizvođač:
DrLuigi
Rezultati 1 - 2 od 2

Tvrtka DrLuigi je dugogodišnji proizvođač medicinske obuće, koja bazira svoju proizvodnju na obiteljskoj tradiciji obrta, koja traje više od 100 godina.

Tvrtka je razvila vlastiti distribucijski sustav. Putem vlastitih strateški smještenih carinskih skladišta vrši distribuciju prema svojih oko 60 000 partnera.

Njihovo dostignuće je svrstavanje proizvoda u kategoriju medicinskih pomagala, što znači da se oni prodaju isključivo u ljekarnama i trgovinama ortopedskim pomagalima. U proizvodnji se koriste najsuvremenija tehnička rješenja koja postoje u svjetskim razmjerima, što je rezultiralo velikom potražnjom za proizvodima od strane privatnih građana, jer oni, osim što služe kao pomagalo kod osoba koje imaju određene tegobe, također djeluju preventivno za najčešće vrste oboljenja stopala koje se pojavljuju u medicini.

Iz tog razloga, tvrtka je dobila certifikate, kako za svoje proizvode (MDD), tako i za cjelokupan managment (ISO 9001 i ISO 13485). Osim ovih spomenutih certifikata, koji vrijede za područje Europske Unije, tvrtka je dobila odgovarajuće certifikate za Rusiju, Ukrajinu i Bjelorusiju.

Tvrtka je također vlasnik nekoliko patenata, koji se tiču razvoja i proizvodnje obućarskih proizvoda, te je dobila i priznanje Ministarstva Znanosti Republike Hrvatske.

Dr. Luigi anatomske papuče ljubičaste OMC hrv proizvod
Cijena: 22,00 €
Cijena: 165.76 HRK
Uštedite:
*PDV uključen u cijenu

*Trošak dostave nije uključen u cijenu

Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Dr. Luigi anatomske papuče tamnoplave OMC hrv proizvod
Cijena: 22,00 €
Cijena: 165.76 HRK
Uštedite:
*PDV uključen u cijenu

*Trošak dostave nije uključen u cijenu

Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Besplatna dostava za sve narudžbe preko 79.63 EUR (600 kn)