Thai ulje Namman Muay 120 ml

Thai ulje Namman Muay 120 ml
Namman Muay  ulje je glavni izbor za stotine tisuća ljudi diljem svijeta - jer njima lakše guraju svoje tijelo do izvanprosječnih granica. Od njegovih aktivnih sastojaka koristi imaju svi, od profesionalnih sportaša, do osoba starije životne dobe i svih onih koji žele još više uživati u aktivnom životu.
 
Bilo da ste borac u ringu, atletičar na strunjačama, trkač na stazi, nogometaš na travnjaku ili rekreativac - ulje će postati vaš glavni saveznik na putu do ispunjenja ciljeva.
 
 
 

Kako Namman Muay djeluje?

Nakon umasiravanja mentol pruža osjećaj hlađenja, a on polako i postepeno prelazi u toplinu, s čime dolazi osjećaj olakšanja i smirivanja. Osjetilo mirisa je također aktivno jer mentol pomaže "probuditi" tijelo.
 

Kada koristiti Namman Muay?

Namman Muay se može koristiti prije i nakon fizičkih aktivnosti. Toplina će vas zagrijati za aktivnost, a hladne mirisne "note" će vas opustiti nakon te aktivnosti. Ulje možete nanositi nekoliko puta dnevno na željeno područje.
 

Zašto odabrati Namman Muay? 

Nema nuspojava, lako se umasirava i sastojci se jako dobro upijaju u kožu. Može se upotrebljavati u kontinuitetu, bez ograničenja, a miris mentola olakšava disanje.
 
Ulje se upija dosta brzo, neizostavno je pomagalo u dvoranama mnogih boraca i sportaša a samim time je i popraćeno brojnim preporukama od strane onih koji su se uvjerili blagodati NM-a.
 

Aktivni sastojci :

Metil salicilat (31.0 % V/V) : Metil salicilat je metilni ester salicilne kiseline. Intenzivnog je mirisa. Danas se metil-salicilat nalazi kao jedan od sastojaka gelova i sprejeva za masiranje.
 
S obzirom na to da je prejak iritans (nadražajno sredstvo) ne koristi se oralno (u obliku tableta ili kapsula), nego isključivo u obliku krema, gelova i sprejeva.
 
Mentol (1.0 % W/V) : Mentol potječe iz eteričnog ulja metvice, to je 'voštana', kristalna tvar, prozirne ili bijele boje koja se naširoko koristi u kremama i uljima.
 
Upozorenje : Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati dodir s očima i usnom šupljinom. Ulje se ne smije koristiti na inficiranoj koži.
 
Rok valjanosti : Otisnuto na bočici.
 
Način upotrebe : Utrljati u kožu prije ili nakon treninga.
 
Uvjeti čuvanja : Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.