TEMPUR - ergonomski jastuci

TEMPUR Linije Jastuka

 

Tempur ergonomski jastuci:

  • napravljeni su od temperaturno osjetljivog materijala visoke gustoće koji se omekšava i oblikuje prema prirodnom obliku vaše glave i vrata i nudi dodatnu udobnost i podršku.
  • smanjuju neugodu pritiska preraspodjelom težine tako da se možete odmah opustiti u svom najudobnijem položaju za spavanje i uživati u još odmornijem snu.
  • svojim ergonomskim oblikom pružaju podršku ramenima, vratu i glavi i spriječavaju da se tijekom noći naruši optimalan položaj u odnosu na tijelo.
  • posebnim područjima (oblikom i ulegnućima) omogućuju prilagodbu za različite položaje spavanja.
  • osiguravaju prozračnost tijekom spavanja svojim valovitim dizajnom.

Anatomski Tempur Jastuk

 

 TEMPUR ORIGINAL

Ergonomski Jastuk TEMPUR Original

Odgovara onim konstitucijama koje imaju skladan odnos vrata i ramena i kod kojih ne postoji izraženiji deformitet vratne kralježnice. TEMPUR ORIGINAL je razvijen u suradnji s fizioterapeutima da bi se osiguralo da se oblikuje savršeno prema točnim konturama vašeg vrata i glave, pružajući odličnu potporu i olakšanje mišićima vrata i ramena.

 

 

 

 

 TEMPUR MILLENNIUM

Ergonomski Jastuk TEMPUR Millennium

Namijenjen je osobama koje imaju kifotičnu, deformiranu vratnu kralježnicu. Pogodna kod posttraumatskih stanja ili postoperacijskih stanja kada je jako bitno da tijekom spavanja ne dođe do nepoželjnih gibanja vrata.

U odnosu na TEMPUR ORIGINAL, jastuk imam dodatno ulegnuće u koje se smješta vrat radi dodatne potpore vrata i glave. S donje strane je valovit radi bolje prozračnosti.

 

 

TEMPUR SYMPHONY


Ergonomski Jastuk TEMPUR SYMPHONY (6) Posebna linija TEMPUR jastuka koja oblikom podsjeća na klasične jastuke, ali materijalom jamči potporu ergonomskih jastuka. U odnosu na TEMPUR ORIGINAL i TEMPUR MILLENNIUM materijal je puno mekši i veće otpornosti te je idealan za osobe koje vole spavati na boku.

Svojim obostranim dizajnom pruža mekoću, ali i potporu u bilo kojem položaju spavanja.

Nježni luk s strane pruža vašoj glavi i vratu dodatnu potporu za spavaće na leđima dok druga strana nudi osjećaj tradicionalnog jastuka i predviđena je za spavaće na boku.

 

TEMPUR ergonomski jastuk omogućuje potpuni odmor tijelu i umu! 
Superiorna udobnost i potpora! 
Nakon što jednom spavate na TEMPUR jastuku, shvatit ćete da nema usporedbe!