TEMPUR - ergonomski jastuci

TEMPUR Linije Jastuka

 

Tempur ergonomski jastuci:

  • napravljeni su od temperaturno osjetljivog materijala visoke gustoće koji se omekšava i oblikuje prema prirodnom obliku vaše glave i vrata i nudi dodatnu udobnost i podršku.
  • smanjuju neugodu pritiska preraspodjelom težine tako da se možete odmah opustiti u svom najudobnijem položaju za spavanje i uživati u još odmornijem snu.
  • svojim ergonomskim oblikom pružaju podršku ramenima, vratu i glavi i spriječavaju da se tijekom noći naruši optimalan položaj u odnosu na tijelo.
  • posebnim područjima (oblikom i ulegnućima) omogućuju prilagodbu za različite položaje spavanja.
  • osiguravaju prozračnost tijekom spavanja svojim valovitim dizajnom.

Anatomski Tempur Jastuk

 

 TEMPUR ORIGINAL

Ergonomski Jastuk TEMPUR Original

Odgovara onim konstitucijama koje imaju skladan odnos vrata i ramena i kod kojih ne postoji izraženiji deformitet vratne kralježnice. TEMPUR ORIGINAL je razvijen u suradnji s fizioterapeutima da bi se osiguralo da se oblikuje savršeno prema točnim konturama vašeg vrata i glave, pružajući odličnu potporu i olakšanje mišićima vrata i ramena.

 

 

 

 

 TEMPUR MILLENNIUM

Ergonomski Jastuk TEMPUR Millennium

Namijenjen je osobama koje imaju kraći vrat, uvučen u ramena ili imaju kifotičnu, deformiranu vratnu kralježnicu. Pogodna kod posttraumatskih stanja ili postoperacijskih stanja kada je jako bitno da tijekom spavanja ne dođe do nepoželjnih gibanja vrata.

U odnosu na TEMPUR ORIGINAL, jastuk imam dodatno ulegnuće u koje se smješta vrat radi dodatne potpore vrata i glave. S donje strane je valovit radi bolje prozračnosti.

 

 

TEMPUR SYMPHONY


Ergonomski Jastuk TEMPUR SYMPHONY (6) Posebna linija TEMPUR jastuka koja oblikom podsjeća na klasične jastuke, ali materijalom jamči potporu ergonomskih jastuka. U odnosu na TEMPUR ORIGINAL i TEMPUR MILLENNIUM materijal je puno mekši i veće otpornosti te je idealan za osobe koje vole spavati na boku.

Svojim obostranim dizajnom pruža mekoću, ali i potporu u bilo kojem položaju spavanja.

Nježni luk s strane pruža vašoj glavi i vratu dodatnu potporu za spavaće na leđima dok druga strana nudi osjećaj tradicionalnog jastuka i predviđena je za spavaće na boku.

 

TEMPUR ergonomski jastuk omogućuje potpuni odmor tijelu i umu! 
Superiorna udobnost i potpora! 
Nakon što jednom spavate na TEMPUR jastuku, shvatit ćete da nema usporedbe!