Postoperativni steznici - liposukcija, ginekomastija, operacija grudi, abdominoplastika, blefaroplastika, otoplastika, operacija brade, face-lift

Post OP steznici nakon liposukcije, abdominoplastike, ginekomastije, povećanja grudi i ostalih zahvata na tijelu, visoke udobnosti uz potrebnu čvrstoću za optimalan rezultat operativnog zahvata.

Ukoliko imate pitanje ili trebate savjet obratite se našem stručnom osoblju kako bismo Vam pomogli. 

VOE - poduzeće osnovano u Španjolskoj 1985. godine. Specijalizirani su u proizvodnji kompresivne odjeće za postoperativnu upotrebu nakon plastične i estetske kirurgije. Kako bi se postigao kontrolirani pritisak u području liječenja, VOE steznici su izrađeni od prozračnih, dugotrajnih elastičnih tkanina. Osiguravaju potpunu udobnost i vrhunsku kvalitetu. Korištenje VOE steznika poboljšava postoperativne rane, pomaže u oblikovanje tijela i ubrzava rješavanje oteklina u području liječenja.

Scudotex - označava kvalitetu i "Made in Italy ", a to uključuje širok spektar proizvoda od elastičnih tkanina za zaštitu i njegu tijela. Glavni proizvodi su postoperativni steznici, korzeti, kompresivne čarape te pojasevi.