Thai krema Namman Muay 100 g

Thai krema Namman Muay 100 g
Namman Muay krema zagrijava mišiće, priprema ih za fizički napor i pruža olakšanje. Nema nuspojava, lako se umasirava i sastojci se jako dobro upijaju u kožu. Prikladna je za korištenje prije i nakon treninga i vrlo je sigurna. Može se upotrebljavati u kontinuitetu, bez ograničenja, a miris mentola olakšava disanje. 
 
 
  
 
 
 

Namjena

Kremu koriste svi, od profesionalnih sportaša do rekreativaca i osoba starije životne dobi.
Linija Namman Muay pomaže zagrijati i opustiti vaše tijelo.
Svojim jedinstvenim dvostrukim djelovanjem (hlađenje i grijanje) ovi proizvodi djeluju umirujuće i osvježavajuće.
Osim što vas rješavaju napetosti uzrokovanih treningom i fizičkim aktivnostima, Namman Muay ima širu namjenu. Ne razlikuje vaše godine i fizičku aktivnost - on samo djeluje.
Upozorenje : Krema je samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte kontakt s očima i osjetljivim područjima na koži.
 

Aktivni sastojci :

Metil salicilat (10.2 %) : Metil salicilat je metilni ester salicilne kiseline. Intenzivnog je mirisa. Danas se metil-salicilat nalazi kao jedan od sastojaka gelova i sprejeva za masiranje.
 
Mentol (5.44 %) : Mentol potječe iz eteričnog ulja metvice, to je 'voštana', kristalna tvar, prozirne ili bijele boje koja se naširoko koristi u kremama i uljima.
 
Eugenol (1.36 %) : Eugenol je bezbojna aromatična tekućina fenola klinčića, prisutna u ulju, a koristi se kod proizvodnje parfema, mirisa, eteričnih ulja, modifikatora i fiksira.
 
Upozorenje : Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati dodir s očima i usnom šupljinom. Krema se ne smije koristiti na inficiranoj koži.
 
Rok valjanosti : Otisnuto na pakiranju.
 
Način upotrebe : Utrljati u kožu prije ili nakon treninga.
 
Uvjeti čuvanja : Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Pitajte nas za savjet:

Naše stručno osoblje može Vam pomoći prilikom odabira pomagala. Potreba korisnika je ključna prilikom odabira pomagala, obratite nam se:

  • Telefon 01/2911 366
  • E-mail: info@omc.hr
  • Grižanska 6, Zagreb.