Water jel kompresa za zbrinjavanje opeklina 10X40 cm

Water jel kompresa za zbrinjavanje opeklina 10X40 cm

Water-Jel komprese za opekline pružaju brzu, jednostavnu i najučinkovitiju hitnu medicinsku pomoć kod pacijenata sa opeklinama. Komprese zaustavljaju gorenje i hlade kožu, oslobađaju pacijenta boli i štite od kontaminacije. Water-Jel komprese napravljene su od znanstveno oblikovanog  gela koji hladi i jastučića.

Water-Jel kompresa pogodna za unutarnje ili vanjske površine podlaktice. Također se koristi na nozi ili za omatanje stopala. Kompresa je natopljena gelom, sterilna i zapakirana folijom. „Koristi se u svakom setu prve pomoći vojnih osoba“.

Komprese se ne lijepe na opečenu ranu. Namočene su u gel na bazi vode koji je topljiv u vodi, bakteriostatski i biorazgradiv te sterilizirane kako bi se spriječila kontaminacija pri pružanju medicinske pomoći.

Water-Jel  komprese su jednostavne za upotrebu i nije potrebna dodatna edukacija za njihovu primjenu pri pružanju medicinske pomoći na opeklinama bilo kojeg tipa.

Sve Water-Jel komprese imaju rok trajanja 5 godina od datuma proizvodnje.Komprese imaju otisnutu oznaku ukupne opečene tjelesne površine koju prekrivaju i način upotrebe. (TBSA – Total Body Surface Area).

Water-Jel je prva tvrtka koja je prije 25 godina razvila i predstavila novu tehnologiju gela za liječenje opeklina na bazi vode, koji je unio revoluciju u hitnu medicinsku pomoć.Od tada,stalne inovacije dovele su do razvoja širokog i sveobuhvatnog spektra proizvoda za prvu pomoć koji su postavili standarde za kvalitetu. Water-Jel proizvodi trenutno se koriste u cijelome svijetu u više od 75 zemalja. Proizvodi se konstantno testiraju, ispituju i dosljedno premašuju očekivanja. Water-Jel stalno nastoji proširiti paletu proizvoda i usluga te osigurati da ostane i dalje prvi izbor profesionalaca.

Pitajte nas za savjet:

Naše stručno osoblje može Vam pomoći prilikom odabira pomagala. Potreba korisnika je ključna prilikom odabira pomagala, obratite nam se:

  • Telefon 01/2911 366
  • E-mail: info@omc.hr
  • Grižanska 6, Zagreb.