My Perfect Colon Fast uređaj za njegu debelog crijeva

My Perfect Colon Fast uređaj za njegu debelog crijeva

My Perfect Colon Fast (uređaj za njegu debelog crijeva) inovativan je sustav koji potiče pražnjenje rektalne ampule za trenutnu evakuaciju, a istovremeno vam omogućuje da na jednostavan i praktičan način provedete analno i rektalno čišćenje kod kuće.

My Perfect Colon izravno se spaja na slavinu vaše kupaonice za nekoliko sekundi, omogućujući vam čišćenje (rektum) dok udobno sjedite na WC-u, te podešavanje temperature, količine i tlaka vode.

Prirodan i nježan, My Perfect Colon Fast može se koristiti za analno čišćenje ili, s priloženim mini rektalnim kanilama, za dublje čišćenje kako bi se uklonili ostaci fekalnih tvari prisutni na zidovima rektuma.

My Perfect Colon ima patentirani ventil za automatsku kontrolu protoka vode. Kompaktan je i lagan za nošenje, savršen za vrijeme putovanja.

Uključuje 20 mini rektalnih kanila.

My Perfect Colon Fast OMC

 

  • Odgovara svim slavinama sa standardnim uklonjivim uređajem za prozračivanje (CEN EN 246).
  • U slučaju nestandardnih filtera za prozračivanje ili tijekom putovanja, može se koristiti s univerzalnim adapterom za slavinu Addy (pribor je priložen). Također se može povezati s tušem pomoću višenamjenskog zgloba za tuširanje (prodaje se zasebno).

Proizvedeno u Italiji od strane tvrtke Water Powered srl.

My Perfect Colon medicinski je proizvod. 

Cijena: 369,00 KN