My Perfect Colon Care sustav za klistiranje

My Perfect Colon Care sustav za klistiranje

My Perfect Colon "Care" (uređaj za njegu debelog crijeva) je inovativan sustav za klistiranje, koji vam omogućuje čišćenje debelog crijeva (rektum i sigmoidno debelo crijevo) u vašem domu na jednostavan i praktičan način.

Uređaj se jednostavno povezuje na slavinu umivaonika u kupaonici za nekoliko sekundi, te vam omogućuje čišćenje rektuma i debelog crijeva dok udobno sjedite na WC školjci. Pri tome možete lagano podešavati temperaturu vode, količinu i tlak.  

Uređaj My Perfect Colon "Care" se jednostavno i prirodno koristi kod omekšavanja i uklanjanja nakupina fekalija sa zidova donjeg debelog crijeva (sigmoidno debelo crijevo), stimulirajući njegovo pravilno funkcioniranje.

Na uređaju My Perfect Colon "Care" nalazi se ventil za automatsku kontrolu protoka vode i prilagođavajuća cijev za vašu maksimalnu udobnost (patentirani sustav). Kompaktan je i jednostavan za nošenje, koristan i praktičan tijekom putovanja.  

Uključuje 12 rektalnih cijevnih nastavaka.

MY Perfect Colon Care OMC

 

  • Odgovara svim slavinama sa standardnim uklonjivim aeratorom (usmjerivač i mješač vode sa zrakom) CEN EN 246. U slučaju nestandardnih uklonjivih nastavaka, može se koristiti s univerzalnim adapterom za slavinu Addy (dodatni pribor – nije uključen). Također se može povezati na tuš s multifunkcionalnom spojnicom, koja se prodaje zasebno.  
  • My Perfect Colon "Care" je medicinski proizvod.  

 

Cijena: 368,00 KN