Jeanne En Provence - kozmetika

Rodno mjesto branda Jeanne en Provence je Grasse, Francuska. Ovaj gradić često se naziva i svjetskom prijestolnicom parfema. Brand je dio Arthes grupe koja od 1978. godine u Francuskoj proizvodi parfeme visoke kvalitete. Jeanne en Provence brand osnovan je 2012.

U brand su uložene blagodati provansalske prirode i dugogodišnja ekspertiza u proizvodnji parfema Arthes grupe. Sve kako bi visokokvalitetne francuske proizvode učinilo cjenovno dostupnim svima Vama.

Svaki artikl proizveden je i zapakiran na jugu Francuske u Grasse-u. Miris svake linije razvijen je od strane vrhunskih francuskih parfumerista. Naš cilj je učiniti francusku kvalitetu dostupnom i prepoznatljivom svima! Za svaki proizvod se provodi kontrola kvalitete na najvišoj razini. Svi proizvodi su pH neutralni za kožu i dermatološki testirani od strane nezavisnih laboratorija. Preferiramo korištenje sastojaka organskog i lokalnog porijekla (organsko maslinovo ulje, shea maslac, esencijalno ulje lavande, ruže, organske limete itd.)