Ulošci Tena Lady Mini Plus za žene

Ulošci Tena Lady Mini Plus za žene

TENA Lady Mini Plus ulošci sa zonom suhoće DRYZone daju trostruku zaštitu od propuštanja, neugodnih mirisa i vlage. Iste su veličine kao ulošci za mjesečnicu, pa su namijenjeni lagano oslabjelom mjehuru. DRYZone jamči brzu i diskretnu zaštitu, daje vam sigurnost, udobnost i suhoću što god da se dogodi. TENA Lady Mini Plus ulošci ostaju suhi i uz pritisak.

  • Brza i diskretna zaštita zahvaljujući sustavu DRYZone
  • Sustav Fresh Odour Control pomaže u sprječavanju neugodnih mirisa
  • Dermatološki ispitano.

Posebno nježna i suha, svilenkasto meka Silky Softness površina prema koži

Silky Soft svilenkasto meka površina dizajnirana je tako da bude meka i nježna poput tkanine i trenutno odvodi vlagu, za suhoću i dobro zdravlje kože korisnika.

TENA Lady ulošci oblikovani su prema tijelu za diskreciju i udobnost

TENA Lady ulošci osiguravaju udobnost i diskreciju. TENA Lady ulošci anatomski su oblikovani, pa se vaši najmiliji u njima osjećaju udobno i samopouzdano.

Pojedinačno umotani

Svaki TENA Lady uložak pojedinačno je umotan pa se može diskretno nositi i lako odložiti.

Mek i prozračan tekstilni materijal pomaže u održavanju zdravlja kože

TENA Lady ulošci sadrže mek, prozračan materijal koji omogućuje cirkulaciju zraka, sprečavajući vlažnost i pomažući zdravlju kože. S TENA Lady ulošcima vaši najmiliji osjećat će se svježe.

Naše stručno osoblje može Vam pomoći prilikom odabira pelena ili uložaka. Potreba korisnika je ključna prilikom odabira, obratite nam se putem telefona ili dolaskom u Grižansku 6, Zagreb.