Sanifix + gel za dezinfekciju ruku s pumpicom 500 ml

Sanifix + gel za dezinfekciju ruku s pumpicom 500 ml

Pomaže održavati optimalnu higijenu ruku u situacijama kada nemate pristup vodi i sapunu ili prilikom čestih  društvenih kontakata npr. (rad na prodajnom mjestu i sl.). Spreman je za upotrebu te ga nije potrebno ispirati. Može se koristiti i za otklanjanje neugodnog mirisa na rukama. 

Njeguje i dezinficira te ima ima važnu ulogu kod samozaštite od infekcija bakterijskog i virusnog izvora.

Svojim dimenzijama od 500 ml odlično je je za pozicije gdje je potrebno često dezinficirati ruke.

Dermatološki testiran. 

Kako koristiti: 

Manju količinu istisnite iz bočice na dlan i trljajte sve dok se riuke ne osuše.  Preporučuje se koristiti iste pokrete rukama (točke 2-7)  kao i kod higijenskog pranja ruku (klikni za upute).

Upozorenje:

Čuvati izvan dohvata djece. Zapaljivo! Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti. Ako se proguta zatražiti liječničku pomoć i pokazati spremnik ili naljepnicu. Samo za vanjsku upotrebu. U slučaju doticaja s očima, detaljno isprati vodom te se konzultirati s liječnikom. 

Sastav:

Alcohol Denat. (64%), Aqua, Carbomer, Aminomethly Propanol, Panthenol, Parfum, Limonele, Linalool, Citral, Geraniol, Hydromycitronellal

Količina: 500 ml

 

Dostava je za kopno 35,00 kn, otoke 40,00 kn

 

Molimo narudžbe slati na info@omc.hr 

Prema preporukama vezanim za beskontaktno plaćanje, molimo sve koji su u mogućnosti da koriste opciju plaćanja po ponudi (internet bankarstvom) koju ćete zaprimiti na Vašu e-mail adresu umjesto plaćanja pouzećem.

 

Naše stručno osoblje može Vam pomoći prilikom odabira pomagala. Potreba korisnika je ključna prilikom odabira pomagala, obratite nam se:

  • Telefon 01/2911 366
  • E-mail: info@omc.hr
  • Grižanska 6, Zagreb.