Gel za suho pranje i dezinfekciju ruku Tinktura 150ml

Gel za suho pranje i dezinfekciju ruku Tinktura 150ml

Pomaže održavati optimalnu higijenu ruku u situacijama kada nemate pristup vodi i sapunu ili prilikom čestih  društvenih kontakata npr. (rad na prodajnom mjestu i sl.)

Njeguje i dezinficira te ima ima važnu ulogu kod samozaštite od infekcija bakterijskog i virusnog izvora.

Svojim dimenzijama od 150 ml ne zauzima puno prostora čime je lagan za korištenje jer stane u svaki džep, torbicu, pretinac u automobilu, ladicu i školsku torbu.

 

Kako koristiti: 

Manju količinu gela istisnite iz bočice na dlan i trljajte sve dok se gel ne osuši.  Preporučuje se koristiti iste pokrete rukama (točke 2-7)  kao i kod higijenskog pranja ruku (klikni za upute).

Gel ne isušuje kožu i ne ostavlja tragove. Ruke će nakon uporabe biti dezinficirane, hidratizirane i njegovane.

Upozorenje:

Čuvati izvan dohvata djece. Zapaljivo! Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti. Ako se proguta zatražiti liječničku pomoć i pokazati spremnik ili naljepnicu.

 

Sastojci: 

ALCOHOL, AQUA, PROPYLENE GLYCOL, PEG/PPG-8/3 LAURATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL

Količina: 150 ml

 

Dostava je za kopno 35,00 kn, otoke 40,00 kn

 

Molimo narudžbe slati na info@omc.hr 

Prema preporukama vezanim za beskontaktno plaćanje, molimo sve koji su u mogućnosti da koriste opciju plaćanja po ponudi (internet bankarstvom) koju ćete zaprimiti na Vašu e-mail adresu umjesto plaćanja pouzećem.

 

Naše stručno osoblje može Vam pomoći prilikom odabira pomagala. Potreba korisnika je ključna prilikom odabira pomagala, obratite nam se:

  • Telefon 01/2911 366
  • E-mail: info@omc.hr
  • Grižanska 6, Zagreb.