Uputstva za održavanje i korištenje Joya obuće

Uputstva za održavanje i korištenje Joya obuće

Uputstva za održavanje i korištenje Joya obuće

Joya obuća je visokokvalitetan proizvod izrađen po vodećoj međunarodnoj patentiranoj tehnologiji Joya potplata, koja se razvila u Švicarskoj. Kako bi Joya obuća što duže trajala, molimo da pažljivo pročitate sljedeća uputstva o održavanju i korištenju Joya obuće.

 

 

Savjet vezan uz kožu

Joya obuća izrađena je od izuzetno visokokvalitetne prirodne kože koja zahtijeva racionalno održavanje, osjetljiva je na vodu i grebanje. Najbolji rezultati u održavanju Joya obuće postižu se  primjenom prikladnih proizvoda za tretman kože. Uzmite u obzir činjenicu da kao i svaka druga koža, pa tako i ova, može izblijediti, te da male varijacije u boji nisu neuobičajene. U izradi neke Joya obuće koristi se i sintetička koža. 

Obilježja  potplata

Međuuložak  Joya obuće je zatvoren izvana zaštitnim slojem debljine ½ mm. Ovaj ekstremno tanak  i veoma fleksibilan zaštitni sloj okružuje delikatno mekano-fleksibilan međuuložak, što daje Joya obući jedinstveno aktivno-udobno svojstvo.
Obratite pozornost kako ne biste mehanički oštetili taj zaštitni sloj. Potplat ove obuće je veoma fleksibilan i jedva osjetljiv na habanje. Potrebno je napraviti 4 milijuna koraka da bi se istrošili visokokvalitetni materijali od kojih je ova obuća napravljena – to otprilike  odgovara dvogodišnjem korištenju, ali se može malo razlikovati od osobe do osobe ( s obzirom na tjelesnu težinu, kao i po kakvom terenu se hoda). S vremenom kako budete koristili Joya obuću, vaše će se tijelo sve više priviknuti na Joya obuću i na njezino jedinstveno aktivno-udobno svojstvo. 

Savjeti u vezi korištenja

Joya obuća nije zamjena za svakodnevno vježbanje. Ako namjeravate koristit joya obuću za svakodnevno vježbanje, preporučujemo, savjetujte se sa svojim fitness trenerom ili stručnim medicinskim osobljem kao što su fizioterapeut i/ili liječnik. Ako namjeravate koristiti Joya obuću kao sredstvo kojeće vam pomoći pri umanjenju boli i/ili problema sa vašim stopalima, gležnjevima, zglobovima, nogama, leđima itd., preporučujemo da se, za postizanje najboljih rezultata, savjetujete sa svojim liječnikom.

 

Izbjegavajte dodir obuće s agresivnim tekućinama (kao što su: dezinfekcijska sredstva, nitrati, kiseline, ulja, krv itd.), solima, mastima, proteinima i drugim agresivnim tvarima.

 

Omogućite da se namočena Joya obuća osuši polako na sobnoj temperaturi. Ne stavljajte je na, ni pokraj grijalica.

 

 

Zaštitite obuću od oštećenja oštrim predmetima. Nemojte rezati potplat.

 

 

Joya obuću operite ručno sa spužvicom i razrijeđenim sapunom u mlakoj vodi.

 

 

Zaprljanu Joya obuću, valja primjereno očistiti. Pri čišćenju Joya obuće, pripazite da voda ne uđe u uložak.