Napomene o proizvodima i savjetima

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovo napomene.

Proizvodi su informativna ponuda naše prodavaonice. Sve informacije o proizvodima možete dobiti dolaskom u Grižansku 6 u Zagreb, na broj telefona 01/2911 366 ili na info@omc.hr

Web stranica www.omc.hr daje općenite informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz zaštitu zdravlja. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih. Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa za to kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj web stranici, molimo obratite se izravno na medicinske izvore, liječničko ili ljekarničko osoblje, te na tijela koja izdaju rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u Hrvatskoj.

Orto i Medi centar d.o.o. će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj web stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Orto i Medi centar d.o.o. ne odgovara za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu koja je nastala iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.omc.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju. Svi korisnici koji pristupaju na www.omc.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.  Linkovi na ovim web stranicama su samo za Vašu informaciju, a Orto i Medi centar d.o.o. ne snosi nikakovu odgovornost za točnost informacija, sadržaj tih stranica niti rezultate koji se mogu dobiti njihovim korištenjem. Ako odlučite ostvariti pristup na koji link, to činite u cijelosti na vlastitu odgovornost.

Sve fotografije koje se koriste pri objavljivanju proizvoda, novosti, događanja i sl. koristimo iz vlastitih izvora, izvora poslovnih partnera, proizvođača, kupljene fotografije te sa internet stranica s besplatnim fotografijama (Pixabay i sl.)

Orto i Medi centar d.o.o. poštuje privatnost posjetilaca svojih online site-ova i prikupljat će podatke o identitetu osoba (ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama, odnosno bolje razumjeli vaše potrebe. U svezi s tim, povremeno ćemo vaše osobne podatke koristiti kako bismo stupili u kontakt s vama. Izričito izjavljujemo da Orto i Medi centar d.o.o. neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja. Sve promjene politike zaštite privatnosti na Internetu, Orto i Medi centar d.o.o. bit će pravodobno objavljene na ovoj web stranici ili vam na drugi prikladan način biti učinjene dostupnima.

Orto i Medi centar d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove web stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Ako imate kakvih pitanja ili prijedloga o ovim Pravilima slobodno nas kontaktirajte e-mailom na info@omc.hr.

Hvala.

Vaš Orto i Medi centar d.o.o.