O nama

Poduzeće ORTO i MEDI centar d.o.o. od 2003. godine, tijekom 16 godina profiliralo se kao respektabilno poduzeće za prodaju ortopedskih pomagala i medicinskih proizvoda.

Specijalizirana prodavaonica nalazi se u Grižanskoj ulici 6 u Zagrebu, gdje u širokom prodajnom programu možete pronaći najkvalitetnije zdravstvene proizvode, te se savjetovati sa našim stručnim osobljem.

Kao ugovorni partner Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, kod nas možete preuzeti sva pomagala ortopedska i druga pomagala putem ovjerene doznake, dostupna prema pravilniku o ortopedskim i drugim pomagalima.

Od prosinca 2018. godine, ORTO i MEDI centar usko surađuje sa obrtom MEVJEMA čija se specijalizirana prodavaonica nalazi u Zagrebu, Vlaška 7.

U nastavku pročitajte više o: 

Zahvaljujući znanju, kvaliteti i motivaciji stručnog tima ORTO i MEDI centra formirali smo jedinstveno JAMSTVO KVALITETE koje čine tri temelja našeg poduzeća:

Savjetovanje - Kvalitetno školovanje, kao i konstantna edukacija svih zaposlenika, garantiraju Vam točan savjet i pogled iz stručnog kuta na Vaše pitanje ili problem. U ORTO i MEDI centru Vam se zbog toga neće dogoditi da kupite određeni proizvod ili pomagalo koje Vam ne trebaju ili koji nisu prikladno rješenje za Vaše potrebe. Za sva Vaša pitanja ili nedoumice stojimo Vam na raspolaganju! Više o stručnom timu pogledajte ovdje.

Širina asortimana - Naš svakodnevni kontakt s dobavljačima i praćenje novosti na tržištu osiguravaju Vam najbolju ponudu u našem asortimanu. Tržište se razvija iz dana u dan te vjerujemo da naše usavršavanje i ostanak u koraku s trendovima i saznanjima osiguravaju Vama najbolju uslugu.

Zadovoljan klijent - Na prvo mjesto stavljamo uvijek Vas! Od uređenja prodavaonice, čiji je prilaz i interijer prilagođen osobama s invaliditetom, do poboljšanja kvalitete usluga, Vaše mišljenje nam je glavni smjer kretanja. Zbog toga smo i postavili moto ORTO i MEDI centra - BUDI BITAN! jer želimo podići svjesnost o važnosti svakog našeg klijenta i posjetitelja.

Dodatne prednosti našeg poduzeća su: 

Pristup osobama s invaliditetom - Pristup u prodavaonicu omogućen je bez penjanja uz stepenice. Širina vrata dovoljna je za prolaznost osoba u invalidskim kolicima. Prodajni prostor prilagođen je kretanju osoba u invalidskim kolicima.

Izdajemo pomagala na doznake HZZO-a - U našoj prodavaonici možete preuzeti sva ortopedska i druga pomagala putem ovjerene doznake, dostupna prema pravilniku o ortopedskim i drugim pomagalima, osiguranim osobama Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Pravilnik o ortopedskim i drugim pomagalima nalazi se na linku Pravilnik o ortopedskim i drugim pomagalima. Realizacija doznaka HZZO-a. Doznaka za pomagalo mora biti pravovaljana i ovjerena od strane liječnika, odnosno Liječničkog povjerenstva za ovjeru pomagala ukoliko je to potrebno. Doznaka je važeća kada je izdata od strane liječnika obiteljske medicine ili drugog specijaliste, sa važećom ovjerom i potpisom, te ne smije biti starija od 30 dana. Neovjerene doznake nije moguće realizirati, te niti jedno ortopedsko pomagalu u tom slučaju ne može biti preuzeto. Pogledajte ogledni primjerak doznake ovdje. Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano uz preuzimanje pomagala, izdanih od strane HZZO-a, obratite nam se s povjerenjem, putem telefona 01/2911 366, e-maila info@omc.hr ili dolaskom u našu prodavaonicu u Grižansku 6, u Zagrebu.

Plaćanje možete izvršiti na sljedeće načine: gotovinom, kreditnim i debitnim karticama - American Express, Diners, Maestro, MasterCard i Visa, obročnim plaćanjem - American Express (2-6 rata), Diners (2-6 rata), Maestro (2-6 rata - ZABA i PBZ), MasterCard (2-6 rata - ZABA i PBZ) i Visa (2-6 rata), virmanom, općom uplatnicom.