Tjedan srca 2019 u Orto i Medi centru

23. rujna 2019.

< Budi heroj srca - obećaj >

Svake godine 17,5 milijuna ljudi prerano umire od srčanožilnih bolesti, uključujući bolesti srca i moždani udar. No tome ne mora biti tako. Povodom ovogodišnjeg Svjetskog dana srca koji će se održati 29.09.2019.g. prava je prigoda da sebi nešto obećate: da ćete kuhati i jesti zdravije, više vježbati i poticati djecu na tjelesnu aktivnost, reći ne pušenju i pomoći svojim bližnjima da prestanu pušiti.

World Heart Organization Hrvatska kuća srca - o njihovim aktivnostima pročitajte na linku. #poweryourlife #svjetskidansrca #worldheartday #budibitan.

FB_Post _rujan _svjetski _dan _srca 2019

U Orto i Medi centru znamo koliko je bitno brinuti o svom zdravlju i zdravlju svojih najbližih te da je srce najbitniji organ svakog čovjeka. Svjesni smo i toga da je visok krvni tlak jedan od glavnih čimbenika rizika za razvoj srčanožilnih bolesti te najčešće nije praćen upozoravajućim znakovima ili simptomima pa mnogi i ne znaju da ga imaju.

Kako bismo Vas potaknuli da barem jednom godišnje provjerite krvni tlak, pozivamo Vas da nas posjetite u Grižanskoj 6, Zagreb za vrijeme trajanja Tjedna srca u Orto i Medi centru i provjeriti Vašu razinu krvnog tlaka na našoj stanici za mjerenje krvnog tlaka.

Također za vrijeme trajanja Tjedna srca u Orto i Medi centru pripremili smo posebnu akciju gdje su svi modeli tlakomjera sniženi 10% na sve oblike plaćanja. Akcija traje od 23.09.-30.09.2019.g.

Posjetite nas još danas i kupite tlakomjere na popustu od -10%. Više o tlakomjerima pogledajte ovdje.