Potpisivanje sponzorskog ugovora sa LKB, Leongym Kickboxing Klub

21. travnja 2015.

U prostorima LKB, Leongym Kickboxing Klub, u Maksimirskoj 132, prošli tjedan je potpisan ugovor o sponzorstvu sa poduzećem ORTO i MEDI centar d.o.o.. Potpisnici ugovora bili su Julija, direktorica poduzeća ORTO i MEDI centar, te Admir Gračić, predsjednik kickboxing kluba LKB. Potpisivanju ugovora prisustvovala je i Monika Babić, aktualna prvakinja Hrvatske u kickboxingu u kategoriji do 56 kg.

Orto I Medi Centar I Leon Kickboxing Klub Potpisivanje Sponzorskog Ugovora 3 OMCPredsjednik kickboxing kluba LKB, Admir Gračić izjavio je: "Iznimno nam je drago što nas je ORTO i MEDI centar prepoznao kao partnera i odlučio biti ponosan sponzor našeg kluba. Naši sportaši će se i dalje obraćati njihovom stručnom timu, a svojim rezultatima nastojat će doprinijeti produljenju i dugogodišnjoj kvalitetnoj i sadržajnoj suradnji LKB kluba i ORTO i MEDI centra".

Orto I Medi Centar I Leon Kickboxing Klub Potpisivanje Sponzorskog Ugovora 2 OMC

O sponzorstvu i suradnji, Julija je  rekla: „Briga o vlastitom tijelu i zdravlju vrijednost je koju njeguju svi profesionalni sportaši, ali i rekreativci. Upravo iz tog razloga, prepoznali smo priliku za suradnju sa kickboxing klubom LKB te je na obostrano zadovoljstvo nastavili u obliku sponzorstva. Članovi kluba na raspolaganju imaju stručni tim ORTO i MEDI centra koji će im u svakom trenutku pružiti najbolji savjet".

Orto I Medi Centar I Leon Kickboxing Klub Potpisivanje Sponzorskog Ugovora 1 OMC

LKB, Leongym Kickboxing Klub, je sportski klub koji se bavi borilačkim sportovima, a od svojeg osnutka 2012. godine do danas postigao je dobre sportske rezultate:

  • 7 naslova seniorskih prvaka države
  • 9 naslova viceprvaka države
  • najbolji klub u Zagrebu
  • najbolji klub na turnirima u Slavonskom Brodu, Karlovcu, Kutini i dr.

Gotovo svi natjecatelji uspješni su (ili već završeni) studenti Zagrebačkog sveučilišta. Više o LKB, Leongym Kickboxing Klubu, pročitajte na www.lkb.hr.