Osjetite TEMPUR razliku - pronađite svoj novi jastuk u Orto i Medi centru!

2. ožujka 2018.

TEMPUR omogućuje potpuni odmor tijelu i umu!

Inovacija spavanja!

1970-ih, NASA je razvila materijal koji otklanja pritisak tijela o podlogu i spriječava loše učinke potisne sile na astronaute pri lansiranju rakete. Znanstvenici koji su radili na materijalu koji će poslije postati poznat kao Tempur, prepoznali su ona svojstva materijala koja ga čine idealnim za spavanje i sjedenje. TEMPUR je danas jedini jastuk licenciran od strane američke svemirske fondacije i koristi pečat Certified Technology. TEMPUR se temelji na povijesti inovacija i stalnom poboljšanju i razvoju novih materijala i proizvoda koji omogućavaju najbolji i najprirodniji san.

Superiorna udobnost i potpora!

Nakon što jednom spavate na TEMPUR jastuku, shvatit ćete da nema usporedbe. Tempur je temperaturno osjetljiv materijal koji se oblikuje po vašem tijelu. Smanjuje neugodu pritiska preraspodjelom težine tako da se možete odmah opustiti u svom najudobnijem položaju za spavanje.

Zašto memory foam-pjene nisu isto što i TEMPUR?

  • Pritisak na uzorke spužve na 10% njihove veličine, dodatak vlage i topline nisu ostavili traga na uzorku Tempura TA, dok memory foam spužva nije odoljela CP A (test NASA). 
  • Nagrada i priznanje kojeg je prepoznala NASA.
  • Kvaliteta ergonomskog proizvoda definirana je većom težinom kubičnog metra – memory foam su najviše teške 40 kg/m³, a tempur je u madracima težak 95-110 kg/m³.
  • Memory foam se pozivaju na to da su svemirska tehnologija, ali ne mogu pokazati certifikat. Tempur može.
  • Niti jedna memory foam nema svoj originalan koncept, već anatomski kroj i ideju „slijede“ od Tempura.
  • Tempur materijal za svoju paletu proizvoda samostalno proizvodi i kontrolira, za razliku od konkurencije.
  • Najbolja preporuka za Tempur je blizina “memory foam”, jer ih kupac može usporediti, pri čemu je Tempur redoviti pobjednik.
  • Imitacija je iskren način divljenja, stoga laska koliko mu se po svijetu dive.

Rezultat je nemiran san, bolno spavanje i manje kvalitetan odmor.

TEMPUR istodobna kombinacija mekoće i postojanosti.

TEMPUR jastuci - pravilno izabran jastuk omogućuje pravilan položaj vrata i glave što itekako utjeće na kvalitetu spavanja. TEMPUR jastuk koji je idealan za njegovu konstituciju, odnos vrata i ramena, način spavanja.

Tempur proizvode pogledajte ovdje.

Posjetite nas u Grižanskoj 6 ili nazovite na 01/2911 366 ili pošaljite upit na info@omc.hr kako bi pronašli odgovarajući jastuk.