Namman Muay - Vaš saveznik u borbi protiv boli! 3 u 1 - hladi, grije i umiruje

3. siječnja 2019.

Namman Muay analgetici tradicionalna su tajlandska receptura koju koriste svi, od profesionalnih sportaša i rekreativaca do osoba treće životne dobi.

Namman Muay služi za zagrijavanje i opuštanje mišića.

Sadrži sastojke koji pospješuju prokrvljenost kože te na taj način izazivaju osjećaj topline, opuštenosti i ugode. Namman Muay krema također djeluje umirujuće i osvježavajuće. Koristi se za ublažavanje bolova i napetosti mišića uzrokovanih treningom i fizičkim aktivnostima.

Namman Muay analgetske kreme i ulja - hit na Tajlandu, hit i u Europi! Ova tajlandska receptura je toliko dobra da je postala univerzalna - davnih dana je izbrisana granica između sportaša, rekreativaca i ljudi u jeseni života. Koriste ih svi, koristite ih i vi. 

Thai ulje Namman Muay

Analgetsko ulje saveznik je ublažavanju postojećih tegoba i sprječavanju novih. Aktivni sastojci potiču cirkulaciju, umiruju bolove a koriste ih svi, od rekreativaca do profesionalnih sportaša.

Thai krema Namman Muay

Sadrži aktivne sastojke koji opuštaju mišiće, efektno ublažuju bol u mišićima, bol kod istegnuća, uganuća, artritisa, modrica i reumatske bolove. Aktivni sastojci prodiru u kožu i pružaju topao osjećaj, što pomaže kod cirkulacije.

Namman Muay proizvodi dostupni su u našoj specijaliziranoj prodavaonici Orto i Medi centar, u Grižanskoj 6 u Zagrebu. Više pogledajte ovdje.