Izrađujemo uloške po otisku stopala!

16. lipnja 2013.

Personaliziranim pristupom izrade uložaka, raspoređujemo pritisak na zglobove unutar stopala kako bi umanjili razne simptome.

Ortopedski ulošci pomažu kod bolova kao što su petni trn, halux valgus, bolovi u leđima te razni ostali boni simptomi. 

Ovisno o vašim potrebama, stilu života i stanju stopala i obući u kojoj će se koristiti izrađuju se razni modeli uložaka. Najčešći oblik je čvrsti tanki kožni uložak načinjen za svakodnevno dnevno nošenje. Sportašima se preporučuju sportski, postoje i oni za dijabetičare, i za djecu.

Naša stopala podupiru kompletnu težinu tijela, tako da kad stvari krenu krivim putem to može izazvati problem u bilo kojem dijelu tijela. 

U našoj ponudi odaberite ortopedske uloške koji Vam najviše odgovaraju. Cijene se razlikuju od izrade, materijala i namjene. Rok isporuke je između 10 i 14 dana.

Volite Svoja Stopala Ortopedski Ulosci OMCOttobock ortopedski ulošci smanjuju učinak mikrotrauma i čuvaju sustav za kretanje. Ulošci su u cijelosti individualno prilagođeni uz pomoć suvremene tehnike 3D otiska stopala, CAD/CAM tehnologija. Ovisno o potrebama korisnika imaju funkciju potpore, rasterećenja ili korekcije.

Pošaljite nam e-mail na info@omc.hr ili nazovite 01/2911 366 da se savjetujete s našim stručnim osobljem.

Više pogledajte ovdje.