Ideje za blagdanske poklone!

19. prosinca 2013.

Jeste uspjeli već završiti blagdanski shopping ili imate još upitnika?
Naš vrijedni tim napravio je listu korisnih poklona koji će zasigurno razveseliti obitelj i prijatelje.
Dođite do Orto i Medi centra (Grižanska 6), gdje možete vidjeti naš bor i brojne poklone ispod njega. Pripremili smo i puno iznenađenja za sve one koji kupuju!

OnPoklon za njega - Sportske hlačice za vježbanje + Bodega Glukozamin kapsule

On je sportaš koji ima sve manje vremena za zagrijavanje mišića? Ili se udebljao pa želi smršaviti? Trimmer shorts su idealan poklon za njega! Glukozamin kapsule pomoći će mu u tom naumu te istovremeno hraniti koštani sastav te pomoći pri starim ozljedama. 

20131218 114841

Poklon za dijete - Beddy bear + Jantarna ogrlica

Medvjedić igračka punjen lavandom i lanom pokazao se vrlo učinkovitim kod male djece i beba kada trebaju spavati, a pogotovo zimi! Topla igračka (termofor) grije ih dugo te ublažava grčeve. Jantarna ogrlica jača 

imunitet i zubići manje bole.

20131218 142057

Poklon za svako kućanstvo - Vaga + termofor

Idealan poklon za svako kućanstvo. Digitalna vaga precizno mjeri tjelesnu težinu dok je termofor idealan za hladne i duge zimske dane. Pomoći će i djetetu da se ugrije ukoliko se predugo igralo na snijegu.

20131218 143802Poklon za baku ili djeda - Tlakomjer Medisana + štap

Svima se u zrelijim godinama preporuča se redovito mjerenje tlaka. Da bi spriječili visoki tlak, šetajte. Zima i blagdani su idealno vrijeme za šetnju, ako Vam treba pomoć pri hodanju, štap je tada idealan poklon.

20131218 142559

Poklon za nju - Pojas za mršavljenje + masažer hobotnica

Pojas Vam pomaže na treningu, ali je i dobra pomoć pri mršavljenju. Neopren potiče metaboličke procese, dok je hobotnica masažer odlična za uklanjanje celulita, te dobar masažer za bolni vrat.

20131218 123431

 

Poklon za nju i njega - Lopta za vježbanje i traka za vježbanje

Koju god vrstu tjelovježbe odabrali, pogoduje vašem zdravlju. Vježbe na lopti i vježbe sa trakom rehabilitiraju Vaše tijelo, kao što i čine Vaše mišiće vretenastima. Idealan poklon za sportaše i rekreativce.

20131218 115059Poklon za cijelu obitelj - Copper Sole čarape + Dr Luigi papuče

Najljepši zimski poklon, tople čarape s bakrenim vlaknima koje regeneriraju kožu, antialergijske su, pogodne su za dijabetičare te pospješuju cirkulaciju. Anatomske papuče lijepog izgleda, lijepi su i koristan zimski poklon.