[PROIZVOD TJEDNA] - Pojas za pravilno držanje Gibaud

30. rujna 2019.

Mnogo se ljudi bori s bolom u leđima, vratu, ramenima i donjem dijelu leđa. U velikom broju slučajeva glavni krivac za to nepravilno držanje! 
Bez obzira na to koliko udobno sjedite, ako vaš posao zahtjeva da sjedite veći dio dana, to će svakako škoditi vašim leđima i najčešće uzrokovati bolove u kralježnici i ukočene mišiće. 

Tko je sve u rizičnoj skupini za nepravilno držanje?

  • Osobe sa sjedilačkim načinom života
  • Osobe koje dižu teške predmete
  • Osobe koje dugo nose teret
  • Osobe koje sjede u lošem položaju na poslu, duži vremenski period
  • Đaci, studenti koji duže vremena borave za računalom ili knjigom.

Zdravo sjedenje zapravo ne postoji i sjedenje ne može nikako biti dobro za našu kralježnicu, ali možemo vam sugerirati kako je bitno izabrati pomagala koja će vam smanjiti simptome boli i nelagode.

 Gibaud Pojas Za Pravilno Držanje 6611- omc

Pojas preporučujemo nositi nekoliko sati dnevno, isključivo kod napora ili dužih radnji koji Vam kao rezultat imaju nepravilno držanje. Cjelodnevno nošenje nikako ne preporučujemo kako bi se mišićna aktivnost što više očuvala.

Koliko je važna tjelovježba za pravilno držanje?

Mišićna aktivnost iznimno je važna za pravilno držanje kao i svijest o tome kakvo je naše držanje, što znači da se pravilno držati može naučiti.

Vježbom ćemo spriječiti probleme s kralježnicom, mišićima i živcima. Najbolji način za poboljšanje vašeg držanja je jačanje mišića kralježnice. Svakodnevno vježbanje će dati snagu mišićima leđa i spriječiti bilo kakve spontane ozljede.

OMC Pojas Za Pravilno Držanje

Tijekom trajanja akcije "Proizvod tjedna" priuštite si pojas za pravilno držanje Gibaud po posebnoj akcijskoj cijeni. Kupnjom Gibaud pojasa za pravilno držanje ostvarite 20% popusta.

Pomozite svojim leđima i potaknite bolje držanje tijela!

Popust vrijedi do 30.9.2019. - 06.10.2019.

 

Više o pojasu za pravilno držanje pogledajte ovdje