[IZDVAJAMO IZ PONUDE] My Perfect Colon Care sustav za klistiranje

23. prosinca 2020.

Klistiranje predstavlja način čišćenja crijeva koji uključuje ispiranje vodom preko anusa, a najčešće se koristi za rješavanje problema konstipacije

U uvjetima pandemije Covid-19 i trenutne epidemiološke situacije, ljudi sve više izbjegavaju fizičke kontakte, kako bi se prevenirala mogućnost zaraze i prenošenja virusa. Stoga se u današnje vrijeme okrećemo alternativama te sve aktivnosti za koje je to moguće, obavljamo od kuće.

My Perfect Colon Care sustav za klistiranje za kućnu uporabu inovativni je sustav za klistiranje, koji vam omogućuje čišćenje debelog crijeva (rektum i sigmoidno debelo crijevo) u vašem domu na jednostavan i praktičan način.

My P. C. C. Web OMC

Uređaj se jednostavno povezuje na slavinu umivaonika u kupaonici za nekoliko sekundi, te vam omogućuje čišćenje rektuma i debelog crijeva dok udobno sjedite na WC školjci. Pri tome možete lagano podešavati temperaturu vode, količinu i tlak.

Zašto je važno održavati unutarnju higijenu?

227126696

Dokazano je kako problemi koji na prvu nisu povezani sa probavom i crijevima, zapravo proizlaze iz disfunkcije debelog crijeva. Te tegobe uključuju: neugodan zadah, česte promjene raspoloženja, umor, alergije, određene autoimune bolesti, nesanicu, depresiju i dijabetes.

 

 

Klistiranje kod kuće - prednosti:

  • Vraćanje prirodne funkcije redovnog pražnjenja crijeva, čime se dolazi do rješavanja problema zatvora
  • Poticanje redovitog pražnjenja crijeva potpomaže procesu mršavljenja
  • Uz pročišćen organizam smanjuju se bolovi te umor
  • Dolazi do podizanja razine energije
  • Čišćenje crijeva pomaže u procesu otpuštanja potisnutih emocija

My Perfect Colon "Care" je medicinski proizvod.